Politica

Omul care ne trebuie

Omul harnic, bun și competent care sigur va schimba ecuația politică în 2024

S-a făcut DREPTATE!!!!

M-am abținut mai multe zile după eliberarea din penitenciarul Jilava a fostului edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, să fac comentarii și postări pe pagina mea de Facebook. O fac astăzi, cu sentimentul, că eliberarea din penitenciar și revenirea de îndată în funcția de primar al Sectorului 5 al Capitalei a lui Piedone este un act de dreptate și de absolut necesară readucere la normalitate a unei situații aberante petrecute în societatea românească.

Piedone nu a fost vinovat. Se vedea și de pe lună că sentința judecătorească de condamnare a primarului a fost nedreaptă. O comandă politică plecată de la cel mai înalt nivel. O nedreaptă ștergere cu buretele a tot ce făcuse acest om pentru schimbarea în bine a Sectoarelor 4 și 5. Unde a produs o schimbare la față a celor mai din urmă sectoare ale Bucureștiului. O punere la colț și o terfelire nedreaptă a unui OM care, prin stilul lui, popular și eficient de a face administrație pentru oamenii din Sectorul 5, punea în discuție și în pericol gomoșenia și suficiența tuturor politicienilor din București. Ineficienți, șmecheri și întotdeauna interesați de propriile interese și nu de bunul mers al comunității.

Întoarcerea lui Piedone va fi un scenariu după care se va schimba tot jocul politic pentru București. Deja, cei care își făcuseră scenarii pentru cum să câștige Primăria Municipiului București în anul viitor sunt în derută. În mare derută. Piedone a făcut treabă la Sectorul 4. și încă ce treabă, Piedone a făcut treabă la Sectorul 5 și, dacă va fi nevoie, va face și la Primăria Capitalei.

Eu îl susțin pe Piedone, am și avut ocazia să lucrăm în anii 2000-2004, și îi cunosc forța, determinarea și implicarea. El poate!!! El este omul care ne trebuie!

Instagram