Politica

Mutarea genială

Mai mult ca oricând România are nevoie de un președinte adevărat, român, curat, iubitor de țară și de popor, patriot. Ne-am săturat de străini.

Mutarea genială

Mai mult ca oricând România are nevoie de un președinte adevărat, român, curat, iubitor de țară și de popor, patriot, cu o carieră profesională impecabilă, independent politic și care să nu fi avut nicio legătură în ultimii 32 de ani cu actuala clasă politică românească.

Mai cred că, viitorul președinte ar avea un imens avantaj dacă ar fi ardelean și că acest lucru ar genera o mobilizare uriașă a tuturor românilor de a participa la vot.

Știu cine poate fi acest om. Ioan-Aurel Pop. Președintele Academiei Române. Ioan-Aurel Pop (n. 1 ianuarie 1955 , Sântioana, Țaga, Cluj, România) este un istoric român, profesor universitar (din 1996) și rector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj (2012-2020), membru titular (din 2010) și președinte (din 2018) al Academiei Române.

Salut inițiativa AUR de a nominaliza acest român adevărat, un de mare calitate și neangajat politic, ca viitor candidat la președinție. Lângă un asemenea om s-ar putea crea o adevărată MIȘCARE NAȚIONALĂ.

Instagram