Politica

Politicienii nu mai au rușine?!?!

Indiferenți la problemele oamenilor din popor, politicienii nu mai știu ce să inventeze în avantajul lor.

Cum se poate chema așa ceva? … NERUȘINARE?!?!?!

Mulți români, foarte mulți români o duc extrem de greu. Sub potopul de scumpiri nejustificate și care nu au făcut decât să spolieze veniturile românilor ca marile lanțuri de magazine și hipermarketuri să facă profituri aberante, un alt… AMĂNUNT vine să ne evidențieze a câta oară PRĂPASTIA CARE S-A CREAT ÎNTRE CEI CARE NE CONDUC și POPOR.

Deși încasează mai bine de 50.000 Ron/lună, doamnele și domnii parlamentari s-au gândit și la burta și la punga lor și au stabilit că toți cei care vor să ofere mâncare la Palatul Parlamentului la Restaurantul Brâncovenesc să ofere un meniu complet (felul I+ felul principal și un desert) la numai 20 lei pentru parlamentari.

Nu cred că ar fi constituțional ceea ce vă propun acum. Totuși o fac. Toți parlamentarii din actualul mandat ar trebui să nu mai fie invitați la nicio emisiune de televiziune până la finalul anului 2024 (ne-am săturat de minciunile lor) și nici să nu mai aibă dreptul să candideze la vreuna din alegerile din 2024. Pur și simplu. Să se ducă acasă….

Instagram