Politica

Lanțul coincidențelor

În ultimii ani s-au pripășit în instituțiile de stat o mulțime de profitori ordinari. Oameni veniți după căpătuială în timp ce oamenii buni din administrație dar, neînregimentați politic, erau marginalizați

În ultimii ani s-au pripășit pe lângă oamenii puterii o mulțime de profitori ordinari. Oameni veniți după căpătuială, după făcut bani la greu în timp ce oamenii buni din administrație dar, neînregimentați politic, erau marginalizați și goniți ca să facă loc lichelelor politice.

Un asemenea PROFITOR și OM DE NIMIC este ȘTEFAN GODEI, unul dintre patronii azilului morții de la Voluntari. Astăzi am aflat că acest individ hulpav, lacom, ticălos și lipsit de scrupule nu a apărut așa din neant. Ci tocmai din postura de fost șofer al Doamnei Gabriela Firea, pe vremea când aceasta este Primar General al Capitalei. dar nu vă faceți griji, nu o acuză nimeni pe Doamna Firea, fiindcă totul este o simplă COINCIDENȚĂ.

Domnul ȘTEFAN GODEI, având deja un spate solid și probabil și lovele suficiente s-a gândit să-și facă cu frățiorul lui, DANIEL GODEI, tot așa un om venit din zona autorității publice, un cămin de bătrâni. Nu unul, ci trei asemenea locații. Dar nu așa, oriunde, la Dragomirești Vale, la Chitila sau la Corbeanca. COINCIDENȚĂ, la VOLUNTARI, de unde era Doamna Gabriela Firea și soțiorul ei primar de Voluntari, Florin Pandele. Ce ți-e, Domne, și cu COINCIDENȚELE astea!!!!

Dar să vezi culmea norocului și a COINCIDENȚEI, Domnului ȘTEFAN GODEI i s-au aliniat planetele și a obținut de la diferite instituții ale statului – DGASPC ILFOV, DGASPC Sector 3, DGASPC Sector 6, într-un interval de 2 ani de zile, 3,7 milioane de lei pentru îngrijirea bătrânilor despre care ați văzut cum au fost văzuți și îngrijiți în reportajele de televiziune. 3,7 milioane de lei într-un interval de doi ani, adică cam 1.888 de pensii medii (luând în calcul că pensia medie este de 1.960 lei/lună). Doamne, câte se puteau face cu acești bani. Dar vezi, și Domnul ȘTEFAN GODEI avea nevoi mari, cheltuieli. Că îi plăcea băutura, chefurile cu lăutarii, prostituatele și, puțin să tragă și pe nas. Că, deh, este la modă. Știți, Domnul ȘTEFAN GODEI nu este un tinerel prostănac, nu, nicidecum, el este băiat deștept, cu anvergură. șmecher dacă este nevoie, fiindcă Doamne are și școală. Nu știu ce școală a făcut acest domn dar are școală politică. Că a fost VICEPREȘEDINTELE ORGANIZAȚIEI DE TINERET DE LA PSD ILFOV. Să vezi, COINCIDENȚĂ, organizația de seniori a PSD-ului la nivel județean era controlată de președinta Gabriela Firea.

Dar acum să vezi CULMEA GHINIONULUI. Toată această afacere, îmbârligată și urât mirositoare, a fost pusă la cale de doi oameni, președintele și vicepreședintele Asociației Sf. Gabriel cel Viteaz (o avea vreo legătură de nume cu Sfânta Gabriela cea care nici usturoi n-a mâncat nici gura nu-i miroase?!?!), în care cei doi lideri erau ȘTEFAN GODEI (președinte) și doamna LIGIA ENACHE (videpreședintă) (devenită ulterior, LIGIA GHEORGHE), o persoană care de mai bine de 30 de ani este ”umbra” Doamnei Gabriela Firea. Peste tot. La Antena 1, la Guvern, La Senatul României, la Primăria Capitalei, acum la Ministerul Familiei. Consilierul, prietenul și sfentnicul de încredere al Doamnei Firea. Dar vă rog să nu faceți nicio legătură cu ceva rău fiindcă este numai o simplă COINCIDENȚĂ.

Să mă scuzați că am uitat un mic detaliu. Asociația care gestionează azilele groazei a fost înființată în Voluntari, orașul unde primar este Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea și că este condusă de Ștefan Godei, fost vicepreședinte al Tineretului PSD și un apropiat al Gabrielei Firea. Iarăși apare o mică COINCIDENȚĂ. Ecaterina Adriana Voicu, partenera de viață a lui Ștefan Godei și persoana care a condus procedurile de înființare ale asociației, este tot o angajată a Gabrielei Firea, de la Centrul pentru Tineret al Municipiului București. Ligia Gheorghe și Ștefan Godei dețin împreună și o firmă în Voluntari. Doamne, ce de COINCIDENȚE.

Ne mai întrebăm de ce acest lagăr de concentrare, unde nu există nici o urmă oricât de mică urmă de legalitate, a fost acreditat de Ministerul Muncii ca instituție socială, de ce nu a fost controlat nicio dată pe bune, dimpotrivă a fost protejat. Nu trebuie să ne mai întrebăm fiindcă toate aceste fapte și întâmplări sunt simple … COINCIDENȚE.

De ce asemenea nenorocite de situații se întâmplă nu numai la Voluntari dar și în alte locuri din țară? Unde se fură la greu banul public. Tocmai de trepădușii Puterii. Dar nu vă mai bateți capul cu asemenea COINCIDENȚE.