Administratie generala, Bursa zvonurilor, Editorial

BURSA ZVONURILOR: ÎNGRIJORĂRILE DOMNULUI CIOLACU

Înconjurat de oameni mult prea mici – consilierii săi de la Guvern și de la partid – pentru un război atât de mare cum este cel dus de președintele Marcel Ciolacu în cadrul coaliției de guvernare PSD-PNL, premierul României realizează că este foarte aproape de a primi mutarea în plic de la Klaus Iohannis, stăpânul fără tăgadă al statului ”FAC CE VREAU”.

Ce vrem să spunem? Că Ciolacu realizează că va plăti personal, integral și solitar factura guvernării alături de liberali, că nu va fi candidatul Alianței PSD-PNL la prezidențiale și, pe cale de consecință, va fi mazilit și de la conducerea Partidului Social Democrat.

În aceste zile, liberalii își văd nestingheriți de campania electorală a propriului partid, utilizând la greu de toate avantajele participării la guvernare, în timp ce Ciolacu și unii dintre miniștrii lui (Simona Bucura Oprescu, liberalul ”vopsit” Marcel Boloș) au rămas pironiți în tranșee de problemele grele și stringente ale Guvernării: bugetul stă să crape, sindicaliștii sunt tot mai vehemenți de promisiunile făcute de Guvern și neonorate, întreprinzătorii români, mici și mari sunt tot mai revoltați de politica fiscală guvernamentală împovărătoare, oamenii sunt sufocați de inflația care a ajuns la cote inimaginabile, temerea că nu va avea cu ce plăti pensiile majorate de la 1 septembrie prin noua lege. Și, în plus, aici este ”buba” mare, că simte că sunt mulți „prieteni” și colegi de partid, în mod sigur oameni controlați de Johannis, care, simțind miros de sânge abia așteaptă să îi ia beregata. Specialitatea casei ”marca PSD”.

Gurile rele spun că în aceste zile, și-ar fi amenințat partenerii de guvernare, că își dă demisia. Culmea, nu l-a ascultat nimeni, dimpotrivă i s-a dat de înțeles că, la o adică, nu ar fi nicio problemă. Să te ții atunci atacuri vehemente de la Rareș Bogdan care nu va rata niciun verb, nicio frază, să îi pună în cap Ciolacului tot dezastrul guvernării.

Scenariul, în cele mai mici detalii este gândit și pus în practică la nivel de detaliu de Dom Klaus., care, fie vorba între noi, și-a făcut mendrele cu Ciolacu și cu PSD după cum au vrut mușchii lui. Numai un fraier cu barbă ca Ciolacu ar fi putut să creadă că Johnnis îl va susține vreodată să ajungă președintele României. Astăzi și-a dat și el seama dar, culmea este mult prea târziu. Zarurile au fost aruncate.

Instagram