Timp liber, Turism

UNDE FUGIM DE ACASĂ? LA CASA PALOȘI DE LA HOREZU

Mie îmi plac oamenii cu suflet. Oamenii care se iubesc, care fac din casa lor o casă primitoare, care știu prin vorbă, prin ospitalitate, prin bucuria cu care fac totul, să te simți minunat. Oamenii care știu să îți transmită bucuria și fericirea lor. Oameni care au investit tot ce au avut ei mai bun în copiii lor. În educația și buna lor creștere.

Și când toate aceste lucruri se întâmplă cu niște oameni care sunt și adevărați ambasadori ai unei zone, o zonă atât de frumoasă cum este zona Horezu, nu poți decât să fii bucuros să recomanzi o destinație turistică unde găsești oameni de excepție, Mihaela și Ion Paloși și fiica lor, Diana Paloși. Care îți oferă o vacanță de vis într-un cadru de poveste.

Mihaela și Ion Paloși sunt doi oameni reprezentativi pentru zona Horezu, o familie frumoasă, energică și care a pus toată viața lor în slujba unei meserii frumoase: olăritul. Sigur le vom acorda și lor un articol, sau poate mai multe, despre meseria pe care au slujit-o cu atâta dedicație și devotament.

Revenind la Pensiunea Casa Paloși din Horezu, nu pot decât să spun că este o minunăție. Și vă recomand să faceți cel mai frumos cadou celor dragi un sejur în acest loc de poveste.

Pentru a afla care sunt cele mai importante 10 motive ca să faceți o alegere inspirată mergând la Casa Paloși de la Horezu vă invit să citiți pe COLȚIȘOR DE ROMÂNIA (www.coltisorderomania.ro) următorul articol

Instagram