Bursa zvonurilor

Cred că vor urma și alte demisii de minștrii

Cred că încă 4 miniștri vor fi ”demisionați” URGENT pe motive de ONOARE

Tare proști ne cred Domnii guvernanți. Cu chestia cu DEMISIA DE ONOARE. Vezi, Doamne, unor oameni ajunși în funcții importante ministeriale fără mari merite, fără ca ani de zile să aibă vreo realizare notabilă în scaunul ministerial, acoperind prin funcționarii corupți toate matrapazlâcurile uriașe care se întâmplă în țara asta (inclusiv funcționarea azilelor de batrâni) așa dintr-o dată, le-a venit ideea să-și dea demisia de onoare.

Nu cred că Domnul Marius Budăi, ministrul demisionar al Muncii, mai are vreun strop de onoare după ce atâția amar de ani a ignorat situația catastrofală a pensionarilor, dezastrul din azilele de bătrâni, cu restanțe uriașe în promovarea unor legi importante (legea pensiilor, legea salarizării bugetare, legea pensiilor speciale) aflate în programul de guvernare. Nu, Domnul Marius Budăi, nu și-a dat demisia a fost obligat de primul-ministru Marcel Ciolacu să o facă. Pentru a mai salva ceva din imaginea Guvernului, a PSD și a premierului Marcel Ciolacu.

Sunt sigur, că în scurtă vreme și alți miniștri din actualul Guvern, vor pleca acasă. Nu din motive de onoare ci pentru a nu compromite definitiv partidele din care provin și imaginea premierului Marcel Ciolacu.

Sigur va pleca ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, cu toată protecția lui la nivelul Organizației Mondiale a Sănătății și a Uniunii Europene pentru care a făcut atâtea concesii în detrimentul intereselor României. Incapacitatea acestui om de a gestiona problema Sănătății a culminat în aceste zile cu amânarea aplicării pentru 8 luni a Programului privind Cancerul. Lucru care echivalează cu moartea a 153 de bolnavi de cancer pe zi.

Sigur va pleca, ministrul Fondurilor Europene, Florin Câciu, care a fost un ministru catastrofal al Finanțelor și va fi, se va vedea, un ministru la fel de ineficient și la fonduri europene.

Sigur va pleca actualul ministru de Finanțe, Marcel Boloș care a propus într-o lună de guvernare un pachet de măsuri catastrofale pentru economia românească și pentriu nivelul de trai al românilor.

Și Doamna Gabriela Firea, ministrul Familiei, are mult prea multe conexiuni toxice cu persoane implicate în scandalul azilelor groazei din Voluntari.

Exact în ziua în care am scris acest articol un alt membru al Guvernului a demisionat: Gabriela Firea.

Instagram