Bursa zvonurilor

Soluția secretă a P.N.L. pentru alegerile din 2024

P.N.L. știe că este în cădere liberă și că rezultatul de la alegerile din 2024 pot fi catastrofale pentru ei. Ce surpriză pregătesc liberalii.

Mai multe surse importante din PNL (de la vârful PNL) mi-au confirmat că există o soluție surpriză pentru candidatura unui liberal la Președinția României.

Este relativ tânăr, foarte activ și implicat în administrația locală a celui mai important oraș transilvan, unde are rezultate foarte bune, are notorietate și credibilitate, este ardelean, adună voturile vechilor liberali dar și foștilor PDL-iști, chiar PMP-iști (cu care are în continuare relații foarte bune), este bine receptat la nivelul Partidului Popular European, la nivelul Comisiei Europene și autorităților americane. Este ambițios, luptător, are experiență și expertiză în administrație, este echilibrat și a avut însărcinări importante la nivelul conducerii țării.

Se bucură de susținerea celor mai importante voci din PNL. Ați ghicit la cine mă refer. la Emil Boc, primarul Municipiului Cluj Napoca

Instagram