Social

CEEA CE NU ESTE BUN PENTRU ALTII…

Este bun pentru noi. Pentru prostii de romani.

Care, intr-o tara care a r putea hrani in conditii de securitate alimentara 85 de milioane de oameni, nu mai este in stare sa puna pe masa romanilor carne romaneasca, lapte, legume si fructe, in general alimente romanesti. Importam totul.

Toate gunoaiele care nu le mananca europenii si, mai nou, nici macar altii, au invadat piata romaneasca. Totul de calitate indoielnica, totul otravit sau grav afectat de substante chimice cancerigene, totul contrafacut. Si la preturi uriase.

Statul se face ca nu vede. Cum intra fara acte aceste produse alimentare, fara sa plateasca cineva taxe de import. Statul nu vede ca multe din alimentele importante sunt otravuri care ii omoara pe romani. Ca tot ce a invadat piata romaneasca este de slaba calitate. Ca este gunoi.

In timp ce producatorul roman, taranul nostru truditor al campului este eliminat prin politici aberante de taxe si impozite ticluite aberant de guvernanti ca sa-si omoare propriul popor.

Si, mai mult decat atat, totul este scump, ingrozitor de scump. De au ajuns amaratii de romani sa cumpere cartofii nu la kilogram ci la bucata.

Instagram