Social

Cum văd eu viitorul? Îngrozitor

Dar voi? Credeți că România va evolua către o direcție bună?

Cum văd eu viitorul? ÎNGROZITOR!!!!

Am recitit o postare pe care o făceam acum vreo patru ani. Pe la începutul pandemiei. Am recitit și am constatat că dacă ar fi scriu din nou acest punct de vedere nu aș schimba o literă. Iată, cum descriam viitorul omenirii și, implicit, al românilor, acum 4 ani:

1. Viitorul omenirii devine pe zi ce trece jocul (jucăria) mai marilor lumii. Puțini la număr dar din zi în zi mai puternici și mai influenți.

2. Punerea în aplicarea a deciziilor mai marilor lumii este un proces care se asigură cu mare fidelitate de către guvernale ”naționale” și instituțiile regionale, alese și numite pe principiul ”proști, lipsiți de demnitate și slugarnici, capabili să execute întocmai și fără crâcnire ordinele primite”:

3. Primele lucruri care trebuie să le fie luate oamenilor sunt demnitatea, curajul, aspirațiile înalte. Societatea către care ne îndreptăm este o societate a oamenilor înfrânți, lipsiți de demnitate și curaj, care se complac într-o situație cu care nu sunt de acord. Dar o acceptă din teamă, din frică, din lașitate.

4. Oamenii, indiferent de rasa, etnia și credința căreia îi aparțin trebuie dezumanizați. Prin tot felul de metode, justificate de comandamente medicale, oamenii vor fi vaccinați, cipați, controlați permanent de la un panou de comandă central. Totul trebuie controlat.

5. Hrana, apa, medicamentele pe care le consumăm trebuie să ne facă dependentți de persoanele care le-au creat. Rostul acestor produse esențiale pentru viața unui om nu mai au rostul de a lungi viața oamenilor ci numai de a-i menține în viață cât sunt sănătoși, activi și buni de muncă. După ce omul devine bolnav, obosit nu ne mai interesează. Trebuie casat. Scos din funcțiune.

6. Trebuie să dispară fenomenele consumatoare de resurse pentru bogații lumii. Sistemele de pensii trebuie falimentate sau puse pe butuci, făcute nefuncționale. Societatea viitorului nu are nevoie de pensionari, de oameni care trăiesc numai pentru a consuma. Pe principiul ”nu mai poți să muncești, să aduci profit stăpânilor, nu mai trebuie să trăiești”.

7. Trebuie dat atacul final la instituțiile de forță ale omenirii: credință, familie tradițională, educație, cultură. Soluțiile facile și aparent atractive, în special pentru tineri, trebuie să devină active: homosexualitatea, ateismul, demolarea educației tinerilor cu orice preț și cu orice mijloace. Combaterea patriotismului, dragostei de oameni, a solidarității și înțelegerii între oameni.

8. Sistemul care trebuie construit prin demolarea puterii de cumpărare trebuie să împingă majoritatea subiecților către îndatorare excesivă, condiții umilitoare de viață și, în final, preluarea proprietăților acestora.

9. Orice om de onoare, orice lider politic curajos și credibil, cu o platformă pentru salvarea propriei țări, trebuie distrus, compromis, atacat cu cele mai mârșave mijloace. Oamenii trebuie determinați să spună: ”Nu mai am încredere în nimeni, toți sunt la fel de hoți și de mincinoși! Nu mă mai duc la vot!”. Pierderea sau autoanihilarea celei mai importante pârghii de control a cetățeanului simplu – votul – este confirmarea 100% a faptului că planul de cucerire a lumii este pe drumul cel bun.

10. Prin digitalizare puneți mâna pe toate informațiile și pârghiile de mișcare și acțiune ale oamenilor. Atunci când mai marii lumii vor deține controlul oamenilor se vor declanșa cele mai mari campanii digitale împotriva oamenilor: psihoza unor nenorociri iminente, controlul total al resurselor de energie, controlul total al hranei și apei pe pământ, lipsei oricărei surse de informare credibile, manipularea ca politică de stat și mondială.

Tot acest plan mi-a fost confirmat când în fruntea țării, mai marii lumii, ne-au instalat un robot. Aparent un model de conducător dar, în fapt, slugarnic, capabil să exercite întocmai ordinele stăpânilor lui.

Instagram