Sport

ÎNTREBAREA ZILEI: ”Talpanul mai tare ca Ciolacul?!?!”

Cum vedeți viitorul în privința acestei probleme?

Întrebarea asta am cules-o din vorbele unor tineri microbiști care sâmbătă se grăbeau să ajungă la meciul derby din cadrul Superligii de Fotbal – meciul FCSB – Dinamo – meci care, în ciuda recomandării ministrului apărării naționale și chiar a primului-ministru, nu s-a jucat pe Stadionul Steaua din cartierul Ghencea ci pe Stadionul Arcul de Triumf.

Dacă până mai ieri aveam dubii că domnul Talpan este numai un jurist ambițios care, fără prea multe merite profesionale și, cu atât mai mult sportive, vrea să ajungă general al armatei române și, ulterior, comandant, al Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua București” astăzi, știu sigur.

Domnul Florin Talpan nu este singur. Nu face un joc personal, ci este păpușa prin care alți domni generali din spate, fără o prea mare legătură cu sportul și cu performanța sportivă, s-au făcut stăpâni și vor să mențină baza sportivă de la Steaua ca pe o feudă personală de unde se pot face bani frumoși. Fiți siguri că nu pentru Steaua.

Ce nu pot să înțeleg cum conducerea Guvernului României tolerează această gravă deturnare a unei baze sportive publice pentru care s-au cheltuit zeci de milioane de euro, în folosul unui grup restrâns care își face propriile interese.

Corpul de control al Domnului prim-ministru Marcel Ciolacu ar trebui să ia la banii mărunți cum se folosesc și în buzunarul cui intră beneficiile de pe urma bazei sportive de la Săftica a Clubului Steaua, de pe urma cabanei sportive de la Forban, acolo unde se făceau cantonamentele de odinioară ale Stelei și dacă mă forțez puțin mai pun câteva întrebări indiscrete. Și despre multe alte lucruri care sigur nu îi vor plăcea Domnului Talpan.

Poate o ști să ne răspundă Domnul colonel despre toate activele administrate de Clubul Steaua că tot vrea el să pozeze în mare apărător al intereselor Stelei. Steaua de azi nu prea mai are rezultate în nicio disciplină sportivă dar după cum se luptă Domnul Talpan sigur sunt ceva interese la mijloc.

Știți ceva, Domnu Talpan despre baza de la Săftica, despre Cabana Forban? Că nu v-am auzit niciodată vorbind despre ele?

Instagram