Administratie generala

Guvernul scrie legi după dictarea Băncii Mondiale

Nicăieri în lume impunerile făcute de Banca Mondialăși Fondul Monetar Internațional nu au dat rezultate. Dimpotrivă.

Guvernul României scrie legi după dictare. După dictarea Băncii Mondiale.

Mă număr printre aceia care contestă permanent impunerile făcute României de către reprezentanții Băncii Mondiale. Pentru mine, nicăieri în lume impunerile făcute de Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional nu au dat rezultate. Dimpotrivă, susțin punctul de vedere formulat de fostul prim-ministru al României, Nicolae Văcăroiu: ”Personal, nu cunosc vreo țară care să fi obținut succese în urma aplicării măsurilor de ajustare structurală impuse de FMI și Banca Mondială. Din contră, au avut ca efect adâncirea crizei economice, agravând situația deja critică a celor săraci.”

Ce vrea mai nou Banca Mondială să impună Guvernului României: ”CREȘTEREA DIN NOU LA MODUL URIAȘ AL PREȚULUI LA COMBUSTIBIL LA POMPĂ ȘI A PREȚULUI GAZELOR NATURALE”.

Băi, voi sunteți nebuni, vreți să ne omorâți cu totul. Evident, o asemenea măsură tembelă impusă de așa zișii reprezentanți ai ocultei mondiale vor arunca în aer prețurile la toate produsele și serviciile pentru populație. Care este și așa foarte săracă.

Instagram