Administratie locala

Cum a rezolvat Primarul General problema parcărilor din București

Locuri de parcare nu avem suficiente, taxele de parcare sunt foarte mari dar ne cumpărăm mașini care să ne filmeze ca să putem fi amendați. Măsuri cu adevărat liberale.

DA. CHIAR AM LUAT PLASĂ CU PLICUȘOR BAN în 2020

Sau cum a rezolvat PLICUȘOR BAN problema parcărilor din zona ultracentrală a Capitalei?!?!

Nu îmi doresc ceva mai mult pentru București decât să scăpăm cât mai repede de actualul primar general, Nicușor Dan, adus pe valul schimbării de le București de o asociere de partide cu PNL și USR în jurul geniului neînțeles. PNL face eforturi vizibile (numai în media) să se dezică de actualul primar general. În fapt, învârtelile de pe la Primăria Capitalei funcționează ca unse.

Iată, chiar ultima găselniță a domnului PLICUȘOR BAN și a majorității care îl susține în Consiliul General al Capitalei pentru a rezolva problema parcărilor din zona ultracentrală. Nu vă imaginați că se vor face noi parcări, mai multe și mai ieftine, nu înrobitoare ca acum. Nu. Ci prin controale și amenzi.

Deocamdată, Primăria Capitalei a achiziționat pe bani grei mai mult de 20 de mașini electrice dotate cu camere de filmat, acordate Companiei Municipale Parking (despre care spunea la începutul mandatului că va fi desființată), mașini care vor verifica, începând de săptămâna viitoare, dacă şoferii au plătit parcarea în zona centrală a Capitalei.

Iată ce spune reprezentantul liberalilor în conducerea primăriei capitalei: Domnul viceprimar Stelian Bujduveanu: „Am digitalizat serviciul de Parking. Primele maşini full electrice, cu camere de filmat digitale, au venit în municipiul Bucureşti. Aceste maşini vor ieşi în stradă începând de săptămâna viitoare să vadă dacă aţi plătit parcarea”. Și să vă amendăm și să vă confiscăm mașinile , adăugăm noi.

Domnilor liberali, ce vă mai faceți că vă căutați candidat că aveți deja TANDEM LA PRIMĂRIA CAPITALEI. Cuplul comico-fantezist DAN & BUJDUVEANU.

Instagram