Turism

#Colțișor de România. Unde fugim de acasă? La Saschiz, în Transilvania autentică

Avem locuri minunate în România. Vă invităm să mergeți și voi acolo….

Ați fost vreodată la Saschiz? În inima Transilvaniei autentice?

Scriu aceste rânduri cu gândul la românii noștri minunați, însetați de locurile frumoase și de românii ospitalieri, harnici și buni pe care îi are această țară, de concedii frumoase în locuri cum nu mai sunt pe pământ și cărora eu le-am spus cu drag COLȚIȘOR DE ROMÂNIA.

Astăzi vreau să vă invit cu ochii minții la Saschiz. În inima Transilvaniei autentice. Acolo unde, acum 3-4 ani a început o foarte frumoasă operațiune de recâștigare a satului românesc. Unde, un grup de de investitori români dar, mai ales, străini, au început să bage bani în case vechi, tradiționale, în special în satele săsești aproape părăsite, transformând aceste gospodării în adevărate oaze de viață tradițională românească.

Saschiz este o asemenea asociere excepțională de case frumoase, ospitaliere, peisaje superbe, ocupații tradiționale, mâncare curată, gustoasă făcută ca acasă. Totul de nota 10. M-aș bucura, aș fi chiar onorat dacă ați avea timpul fizic să citiți cu atenție un articol inspirat de această experiență reușită, un articol scris pentru COLȚIȘOR DE ROMÂNIA (www.coltisorderomania.ro). Și, mai ales, dacă ai alege să faci un concediu frumos în România noastră frumoasă!!! https://coltisorderomania.ro/…/vacante-la-tara-in…/

Instagram