Alte sporturi, Sport

Argint la Jocurile Olimpice Europene de la Cracovia

Catalin Chirila (25 de ani) a luat medalia de argint la proba de canoe simplu pe distanta de 500 metri, de la Jocurile Olimpice Europene de la Cracovia-Malopolska din Polonia.

Romania are patru medalii la Jocurile Olimpice Europene de la Cracovia.

Sportivul a fost cronometrat cu timpul de 1 min si 46 sec.

Aurul a fost cucerit de cehul Martin Fuksa, in 1min 45 sec iar bronzul i-a revenit moldoveanului Serghei Tarnovschi , 1 min si 46 sec.

Proba de 1000m , unde Chirila este campion mondial, nu figureaza la aceasta competitie.

Acesta a castigat o medalie de aur la Jocurile Europene,alaturi de Victor Mihalachi , in proba de canoe dublu de 1000m , in 2019 la Minsk.

“Cu mândrie și bucurie, vă anunțam Cătălin Chirilă a câștigat medalia de ARGINT la Jocurile Olimpice Europene de la Cracovia 2023, în finala probei de C1  500 m!

Performanța extraordinară a lui Cătălin ne umple inimile de admirație și încântare. Efortul, sacrificiul și dedicarea sa au fost răsplătite cu această medalie de argint, confirmându-i talentul și valoarea de excepție în lume.

Să îi transmitem toate felicitările și aprecierea noastră lui Cătălin pentru această realizare remarcabilă! Suntem mândri de tine și de eforturile tale fără margini în a atinge performanțe de top.

Felicitări, Cătălin, pentru această medalie bine meritată! Ești o sursă de inspirație pentru noi toți!”, a scris Federația Română de Kaiac Canoe, pe Facebook.

Instagram