Timp liber

O noua terasa deschisa in Capitala

O noua terasa a fost deschisa in centrul Capitalei. Hotelul Marmorosch din Centrul Vechi al Capitalei a deschis la mijlocul lunii iulie terasa “The Reserve”, un nou concept al hotelului de 5 stele.

Fiind amplasata spre partea stanga a hotelului, cu fata spre sediul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), terasa va deveni un punct principal de atractie. Terasa va putea fi vizitata de la jumatatea lunii iunie pana la sfarsitul lunii octombrie. Poate gazdui 40 de persoane.

“Conceptul terasei a fost imaginat prin «lentile» aurii, iar atât designul, cât și meniul au fost dezvoltate sub aceasta viziune, amintind de puternicul patrimoniu istoric al clădirii. De aceea, The Reserve este mai mult decât o extensie a facilităților noastre, este și o extensie a poveștii The Marmorosch (…). Această noutate din portofoliul Food & Beverage își propune să atragă atât localnicii, cât și turiștii aflați în căutarea unei escapade fascinante în inima Bucureștiului”, a declarat Ausra Lucinskaite, director general, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

In ceea ce priveste meniul, terasa va oferi o selectie de bucata inspirata din bucataria peruana, ce include fructe de mare, salate si alte preparate.

Cu toata atmosfera relaxanta si lejera pe care o ofera, terasa tine acelasi nivel de preturi ca si hotelul, ceea ce o pozitioneaza ca o atractie premium pentru socializare sau intalniri de afaceri in centrul orasului.

Instagram