Handbal, Sport

Cristina Neagu comenteaza grupa lui CSM București din Liga Campionilor

Cristina Neagu (34 de ani) capitanul CSM Bucuresti, a reactionat dupa ce “tigroaicele” si-au aflat grupa din Liga Campionilor.

Acestea au fost repartizate in grupa A ,alaturi de Gyor, Brest, IK Savenhof, Odense, Buducnost, Bietigheim, si DVSC Schaeffer.

Vom lua fiecare meci in parte si vom da totul”  a declarat aceasta imediat dupa aflarea repartitiei .

Un nou sezon în Liga Campionilor, o nouă provocare, iar dorința de a ajunge în FINAL4 este imensă! Vom lua fiecare meci în parte și vom da totul pentru a obține cât mai multe victorii! Sunt sigură că ne vom bucura și în acest sezon de aportul fanilor și sperăm ca la final să ne atingem obiectivul!”- a declarat aceasta pe site-ul clubului.

De asemenea, Adrian Vasile, antrenorul echipei, a comentat repartitia.

Pas cu pas ne apropiem de începerea unui nou sezon de Liga Campionilor! Acum ne știm adversarii din CL. Este cea mai grea competiție și trebuie să muncim bine împotriva fiecarei echipe pe care o vom întâlni. 

Vom avea adversari cu stiluri diferite de handbal: scandinav, francez, maghiar, nemțesc și balcanic. Trebuie să fim bine ancorați în realitatea fiecărui meci în parte. De abia așteptăm să începem competiția!” a declarat acesta

.

Instagram