Timp liber

Top 5 filme de vazut pe Netflix saptamana aceasta

Asa cum v-am obisnuit pana acum, continuam seria de luni cu topul celor mai bune filme de urmarit saptamana aceasta la Netflix

  1. Legend (2015)

Un film de entertainment, absoarbe urmaritorii farad oar si poate intr-o poveste despre mafia anilor ’60, din Marea Britanie, unde se infiripa si o poveste de dragoste. Tom Hardy, actorul principal joaca dublu rol, mafiotul si fratele nebun al acestuia.

  1. The Big Short/ Brokerii apocalipsei (2015)

Acest film este o parodie care prezinta criza financiara a anilor 2008-2009. O comedie-drama care reuseste sa explice teorii financiare intr-un mod distractiv. Cu distributie stelara, din care fac parte Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt , filmul urmareste trei povesti paralele ce urmeaza a se intersecta in cele din urma. Fiecare poveste are la baza analisti financiari care urmaresc caderea pietelor financiare, pornite de la criza pieteii imobiliare din SUA.

  1. The Wonder /Minunea (2022)

In rol principal, Florence Pugh, convinge fara indoiala cu talentul ei, intr-un film al carei actiune se petrece in Irlanda, dupa Marea Foame a Cartofului din secolul XIX, unde un million de irlandezi au murit. O infirmiera din Londra (Florence Pugh) este chemata intr-un sat petru a avea grija de o fetita de 11 ani, care nu a mancat de 4 luni, si este considerate sfanta. Un film despre credinta si certitudine.

  1. Nobody/ Erou de sacrificiu(2021)

Unul din acele filme care iti dau speranta ca inca mai existe filme de actiune bune. Nu este un film classic de actiune unde personajul principal este plin de muschi si isi etaleaza puterea in fata inamicilor. Din contra, actorul Bob Odenkirk, care n-are nici fata si nici muschi, joaca atat de credibil rolul incat face ca Nobody sa fie un film plin de adrenalina, distractive si atractiv. In plus, nici la umor nu sta rau.

  1. Hustle/Marea incercare (2022)

Adam Sandler descopera talente in baschet, dar perioada lui de glorie a trecut de mult. Asta  pana cand intr-o vacanta cunoaste un talent care i-ar putea face posibila revenirea sa in NBA.

O poveste de fictiune in care joaca multe staruri foste sau actuale ale baschetului american.

Instagram