Handbal, Sport

Cristina Varzaru si Narcisa Lecusanu raman in istoria handbalului continental

La Premiile de Excelenta, oferite in aceasta saptamana la Viena de conducerea EHF, Cristina Varzaru si Narcia Lecusanu au devenit legend europene.

EHF a premiat cei mai valorosi handbalisti si handbaliste din ultimele decenii, in capitala Austriei. Printre cele 28 de handbaliste se numara si romancele.

Nu pot fi decât fericită pentru recunoașterea EHF, mă onorează foarte tare că sunt considerată una dintre legendele handbalului, cu atât mai mult cu cât compania în care sunt acum în Hall of Fame nu putea fi mai selectă de atât” a declarat Cristina pentru Gazeta Sporturilor.

Varzaru este de 4 ori castigatoare in Liga Campionilor, si vicecampioana mondiala in 2005.

La festivitatea de premiere s-a intalnit cu foste college de la Viborg si CSM Bucuresti, alaturi de care a cucerit trofeul intercluburi.

Printre ele se jumara Maja Savic, Bojana Popovic, Grit Jurack, Anja Althaus, Linnea Torstensson sau Jelena Grubisic.

Evenimentul a fost de mare clasă. M-am simțit onorată odată cu intrarea în Hall of Fame alături de alte legende ale handbalului european și mondial. Am povestit mult cu Katarina Bulatovic, Momir Ilic, Kiril Lazarov, Grit Jurack și mulți alții. Experiența și trăirile au fost unice„, a declarat Narcisa pentru Gazeta Sprturilor

Instagram