Cultura

Filme programate pentru luna august

Warner TV a programat in luna august, in fiecare miercuri seara, productii clasice moderne ale genurilor drasma, comedie si thriller SF. Acestea sunt multipremiate si recomandate de critici de film si de public.

Filmele Misiuni periculoase, Lupul de pe wall Street si Dincolo de limite vor dfi difuzate miercurea de la ora 21:00.

Filmul Misiuni periculoase , va fi programat pe 2 august. Acesta ii are ca distributie pe pe Jeremy Renner, Anthony Mackie, Guy Pearce și Ralph Finnes. În timpul războiului din Irak, un sergent recent repartizat la o echipă de geniști din armata americană ajunge în dezacord cu colegii lui de echipă din cauza modului său nonconformist de a-și face treaba.

Pelicula a fost lansata in 2008 si a fost recompensata cu sase trofee Oscar, pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun film si cea mai buna regie.

Comedia biografică Lupul de pe Wall street ce îl are în rol principal pe Leonardo DiCaprio este bazată pe povestea adevărată a lui Jordan Belfort, de la ascensiunea lui ca agent de bursă care duce o viață de lux până la declinul care a implicat infracțiuni și guvernul federal.

Din distributie fac parte Jonah Hill, Margot Robbie si Matthew McConaughey.

Filmul regizat de Martin Scorseze va fi difuzat in data de 9 august.

Bradley Cooper conduce o distribuție din care fac parte Anna Friel, Robert De Niro, Abbie Cornish și Andrew Howard.

O pastilă misterioasă care îi permite celui care o ia să acceseze 100% din capacitățile creierului său îl transformă pe un scriitor aflat în dificultate într-un vrăjitor al finanțelor, dar îl introduce și într-o lume nouă, cu multe pericole.

Pelicula va fi distribuita pe micile ecrane in data de 16 august.

Instagram