Cultura

Elton John si-a anuntat retragerea din cariera muzicala

In ultimul concert din turneul sau de adio, sustinut la Stockholm, Elton John le-a spus fanilor ca ii va pastra in inima, suflet si minte.

Legenda in varsta de 76 de ani, a facut o plimbare prin lume in cadrul turneului de ramas bun “Farewell Yellow Brick Road” ce a debutat in 2018 si a avut 330 de concerte.

Elton John a sustinut un concert memorabil de 2 ore si jumatate in care a interpretat 23 de melodii dintre cele mai cunoscute, schimband 4 tinute care mai de care mai exuberante.

Veteranul a spus ca dupa ce termina cele 330 de concerte, va disparea o perioada insa nu inainte de a-I omagia pe muzicienii incredibili cu care a colaborat. Acesta a fost insotit de diferite trupe de acompaniament de-a lungul carierei sale, dar preferata sa a fost trupa Coldplay care l-a insotit in tot acest turneu si de la care a simtit ca au dat tot ce au avut mai bun.

Liderul Coldplay a aparut pe ecranu principal al scenei si a transmis un mesaj: “Vrem să îţi transmitem din partea tuturor celor de aici, artişti pe care i-ai iubit, inspirat şi ajutat – te iubim atât de mult, suntem atât de recunoscători pentru tot ceea ce ai făcut pentru noi” Elton John a declarat ca nu va mai merge niciodata in turneu, dar a dezvaluit ca ar mai putea face cate ceva ocazional in viitor.

Instagram