Alte sporturi, Sport

David Popovici student

David Popovici a luat o noua decizie importsnta in viata pentru viitorul sau profesional. Luand examenul de Bacalaureat cu brio, cu media 8,65, acesta anunta ca va fi student la Universitatea de Psihologie din Bucuresti.

“Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape.

Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri. Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită și sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia și de sprijin în atingerea de noi performanțe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul.

Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoștințelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat și, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate” – a scris David Popovici pe contul său de Facebook.

De asemenea, David Popovici se pregătește de participarea la Mondialele de Natație de la Fukuoka (Japonia), din perioada 14 – 30 iulie 2023.

Instagram