Home >> Asteptati-va la ce nu va asteptati >> CE ITI REZERVA HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU ANUL 2017 – ANUL COCOSULUI

CE ITI REZERVA HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU ANUL 2017 – ANUL COCOSULUI

Afla ce zodie esti conform zodiacului chinezesc si afla ce iti rezerva astrele pentru noul an chinezesc care incepe pe 28 ianuarie 2017.

În astrologia chineză, urmează Anul Cocoșului. Acesta va începe la 28 ianuarie 2017 – atunci sărbătoresc chinezii intrarea în nou an – și se termină, firește, pe 27 ianuarie 2018. Ține cont de asta când îți cauți zodia: de exemplu, dacă ești născut(ă) după 28 ianuarie, în anul 1985, ești Bivol, dar dacă ești născut(ă) înainte de 28, în același an, ești Șobolan – figurezi ca născut(ă) în 1984, după calendarul chinezesc.

Câine

(cei născuți în anii 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Noroc că ești un luptător! Altfel, nu puteai face față provocărilor venite din mai multe direcții în același timp și capcanelor întinse de mai mulți simultan, cum se va întâmpla în 2017. Presiunea va fi mare în domeniul profesional, dar ai toate șansele să ieși neșifonat(ă) și învingător/învingătoare, la final. Dacă ai de gând să aprofundezi studiile, să urmezi un nou curs sau să te specializezi în ceva anume, alege a doua parte a anului, atunci îți sunt favorabile astrele.

Este foarte important să planifici totul cu mare atenție și să nu scapi din ochi nici o clipă proiectele care știi că sunt profitabile, dând atenție altora, care ar putea eșua. Există un risc major să pierzi bani și să faci datorii în 2017. Nu te ajută nici tentația de a cheltui pe lucruri scumpe și de care nu ai nevoie, nici cea de a te juca cu banii, făcând speculații financiare sau pariind la cazinou.

Cel mai problematic domeniu este însă al iubirii. Nemulțumit(ă) de anumite aspecte ale relației, te-ai putea trezi aruncând vorbe grele, creând conflicte din nimic, iar acestea, combinate cu gelozia scăpată de sub control, ar putea duce la despărțire. Uneori, îți spui că poate ți-e mai bine singur(ă), dar știi că nu e așa. În relațiile vechi își poate băga coada o a treia persoană, iar relațiile noi se vor dovedi a fi dezamăgitoare, mai ales pentru femeile din această zodie.

Singurele probleme de sănătate ar putea fi cele derivate din stres și epuizare. Dacă ai grijă să te odihnești suficient și să relaxezi – și fizic, și mental -, ar trebui să fii OK.

Porc

(cei născuți în anii 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Scapi de problemele care ți-au dat bătăi de cap, dacă ai făcut favoruri cuiva, e timpul să ți le întoarcă, iar datoriile se sting. Ai mari șanse să avansezi în ierarhie în 2017, iar în cazul în care ai propria afacere, să vezi cum aceasta înflorește. Cei care studiază încă sunt și ei favorizați, însă nu trebuie să se culce pe o ureche. Norocul vine la pachet cu munca susținută, iar cine nu muncește o poate da ușor în bară.

Din punct de vedere financiar stai bine. Banii ar putea veni către tine din mai multe surse, depinde doar de cât de atent(ă) ești tu la oportunități și în câte proiecte cu sorți de izbândă te implici. Ești prudent(ă) în cheltuieli, de obicei, însă în 2017 ai putea fi tentat(ă) să arunci o sumă importantă pe un obiect de lux. Încearcă să n-o faci.

Vei călători mult, iar în timpul acestor călători ai putea întâlni pe cineva special. Dacă ești în căutarea unui flirt de vară, e perfect. Dacă vrei însă o relație de lungă durată, trebuie să știi că șansele sunt mici; s-ar putea termina urât, cu vorbe grele și gust amar, din pricină că unul dintre voi are așteptări prea mari. Dacă ești implicat(ă) deja într-o relație serioasă, 2017 nu aduce nimic nou, nici în bine, nici în rău.

În afară de niște căderi psihice minore, nimic nu-ți va tulbura sănătatea. Când te simți singur(ă) și ți s-au cam înecat corăbiile, sună-ți prietenii și ieșiți în oraș!

Șobolan

(cei născuți în anii 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Urmează un an dinamic și trebuie să fii mereu pe fază ca să nu fii prins(ă) în cursă, eventual cu un pas înaintea tuturor, prin planificări atente, dar și prin estimarea direcției spre care se îndreaptă proiectele în care ești implicat(ă) sau situațiile în care te regăsești la un moment dat. Ai toate calitățile pentru a ieși neșifonat(ă) din capcanele pe care ți le întind adversarii și pentru a-ți atinge scopurile propuse. Este foarte important să acorzi atenție detaliilor, să-ți exploatezi la maximum talentele, să-ți folosești diplomația și să ai grijă de propria imagine – nu doar prin excelență profesională, ci și prin felul în care arăți, în care te prezinți și la job, zi de zi, dar și la evenimentele la care ești invitat(ă). Poate că e momentul să investești un pic în imagine, chiar dacă asta implică o cheltuială mai măricică.

În domeniul dragostei și al relaționării cu persoanele dragi, vei avea un bun, în principiu. Cei singuri au foarte multe șanse să cunoască persoane interesante, cu care pot dezvolta o relație serioasă sau pot avea doar o aventură, depinde ce-și doresc. Celor care și-au găsit deja jumătatea li se recomandă să nu-și neglijeze partenerul sau partenera de viață, fiindcă dacă o fac, ar putea avea surpriza să fie… înșelați. Nu sunt excluse și certurile serioase, din același motiv: nu îi acorzi suficient timp și nu-i dai atenție celui sau celei de lângă tine. E recomandată răbdarea și sunt contraindicate deciziile impulsive.

Vei câștiga ceva mai bine în 2017 – poate datorită eforturilor mari depuse la locul de muncă ori poate unei noi afaceri – și de aceea ai putea fi tentat(ă) să și cheltuiești mai mult, pe mici plăceri. Dacă cedezi tentațiilor, tot mai multe și mai mari pe măsură ce trec lunile, te-ai putea trezi însă, la un moment dat, că nu mai ai suficiente fonduri. Dacă vrei o mașină scumpă sau o croazieră de lux, mai bine așteaptă până la sfârșitul anului, plătește întâi facturile și impozitele și abia apoi premite-ți extravaganțe!

Sănătatea nu-ți va crea probleme. Atenție doar la ce și cât mănânci și protejează-ți rinichii, dacă știi că ești predispus(ă) la afecțiuni renale.

Bivol

(cei născuți în anii 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

N-o să-ți vezi capul de treabă în 2017, fiindcă sarcinile primite la job și obligațiile sociale se vor suprapune în anumite momente. Din fericire, ești o persoană extrem de muncitoare și de serioasă, practică și foarte bine organizată. În plus, vei beneficia de ajutorul unui mentor sau al unui superior, care te va susține și te va ghida în cele mai grele momente. Ajutorul e prezent și în cazul celor care încă studiază, iar asta chiar e o veste bună pentru ei, fiindcă vor avea surpriza să treacă de examenele din acest an cu rezultate excelente. Singurele pe care trebuie să le ții sub control anul viitor sunt eventualele explozii temperamentale.

Dacă te bate gândul să te implici în acțiuni caritabile, lunile februarie și martie sunt foarte bune pentru asta.

În cazul în care cauți dragostea, în 2017 vei avea “n” ocazii s-o găsești. Reține că faci pereche bună cu Șarpele, Șobolanul și Cocoșul. Singurul lucru care ți-ar putea strica apele e propria nerăbdare, fiindcă ai putea zbura prea repede din floare în floare, nedându-ți timp să descoperi care e persoana care ți se potrivește.

Va fi un an bun și pentru extinderea cercului de cunoștințe și prieteni, având în vedere multitudinea de petreceri și evenimente la care vei fi invitat(ă) și la care vei cunoaște foarte multe persoane interesante.

Și din punct de vedere financiar îți va merge bine, dacă îți continui parcursul profesional ca în ultimii ani, făcând eforturi constant, ținându-te de planuri și luând decizii logice. Însă dacă vei face speculații sau vei căuta să-ți sporești averea prin jocuri de noroc, trebuie să știi că riști enorm și ai putea pierde bani.

Sănătatea nu ți-e amenințată decât de ritmul infernal de la locul de muncă. Acordă-ți timp să te odihnești și caută să te relaxezi în zilele libere, nu te mai gândi la job!

Tigru

(cei născuți în anii 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Anul care e pe cale să se încheie, cel al Maimuței, a fost unul prost pentru tine și nu te vei reface în întregime în cel al Cocoșului, așa că nu te angaja în lupte cu prea mare ușurință, că s-ar putea să nu le câștigi, iar micile dezamăgiri acceptă-le cu înțelepciune și mergi mai departe. Abia în 2018 va răsări Soarele pe strada ta.

În carieră vei progresa, dar nu spectaculos, și vei întâmpina mici probleme în prima parte a anului. Dacă nu ai un loc de muncă, îți vei găsi unul în 2017, dar nu ușor și nici repede, ci după multe teste și tatonări – este indicat să lași loc de bună ziua pe unde treci, ai putea fi sunat(ă) de reprezentantul unei firme la câteva săptămâni sau chiar luni după ce ai fost la interviu acolo!

În cazul celor cu un loc de muncă stabil, veniturile ar putea crește, iar cei care au propria afacere vor constata că li se mărește lista de clienți și, prin urmare, le intră mai mulți bani în firmă. Însă dacă faci parte dintre șomeri, ți se recomandă prudență în cheltuieli, chiar dacă ai niște bani puși la ciorap; nechibzuința te-ar putea aduce în sapă de lemn. Tot anul, Tigrii trebuie să se ferească să dea bani cu împrumut, pentru că îi vor recupera extrem de greu.

În dragoste îți va merge ceva mai bine decât în carieră, în sensul că vei cunoaște persoane noi pe rețelele de socializare sau prin prieteni. Relația aceea profundă, de iubire adevărată, s-ar putea lăsa însă așteptată, fiindcă deși cel sau cea care și se potrivește perfect e destul de aproape de tine, deocamdată nu ai ochi pentru el/ea.

Ai putea avea mici probleme în domeniul sănătății, în prima jumătate a anului.

Iepure

(cei născuți în anii 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Cocoșul e muncitor și ghidat de logică, Iepurele e un visător căruia îi place să se relaxeze. Cu așa o nepotrivire, e ușor de înțeles de ce Iepurelui îi va merge extrem de prost în Anul Cocoșului.

Vor fi mari probleme în domeniul financiar: ai putea aduna datorii de care vei scăpa numai muncind pe brânci, lucru care te va înfuria teribil! Și dacă ai bani pusi deoparte sau ai un job stabil si bine plătit, nu te culca pe o ureche, lucrurile s-ar putea schimba peste noapte.

Nici sănătatea nu e un domeniu în care să ai liniste în 2017. Chiar si afectiunile banale, de genul răcelilor sezoniere, se vor vindeca mai greu, asa că este indicat să ai grijă la alimentatie, să iei vitamine si să te odihnesti suficient. Vârstnicilor le este recomandat să-si monitorizeze constant starea de sănătate, cu ajutorul medicilor care-i au în evidentă, iar gravidelor, să aibă foarte mare grijă, fiindcă se pot ivi probleme neprevăzute, mai ales spre finalul sarcinii

În carieră, există tot anul riscul să iei decizii impulsive, insuficient gândite, care vor duce la pierderi, iar în plan personal, toate relatiile, si cea de cuplu, si cele de prietenie, vor trece prin transformări. Dacă esti singur(ă), concentrează-te pe muncă si amândă căutarea unui suflet-pereche pentru 2018. Dacă ai iubit(ă), ai mare grijă cu te porti, ce faci, ce semnale primesti de la el/ea, fiindcă s-ar putea să fii părăsit(ă) când ti-e lumea mai dragă.

E clar, 2017 nu este, sub nici o formă, anul tău…

Dragon

(cei născuti în anii 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

La polul opus fată de Iepure, Dragonul e supercompatibil cu Cocosul, asa că va avea un an excelent, cu promovări la job, succes în afaceri (acolo unde sunt) si noroc în toate domeniile posibile. Să le luăm pe rând…

Cei care au iubit(ă) se vor bucura de liniste si pace în sfera dragostei întregul an, însă cei care sunt singuri vor descoperi că e un pic dificil să-si găsească jumătatea, în ciuda faptului că sunt mereu înconjurati de admiratori. În schimb, nu va fi deloc greu, dacă esti Dragon, să-ti măresti anturajul! Îti vei face o multime de prieteni noi, dacă renunti la a motiva mereu că esti prea ocupat(ă) ca să mergi la petreceri. Onorează invitatiile pe care le primesti, chiar dacă stai si socializezi doar o jumătate de oră, deoarece astfel îti vei face relatii care se vor dovedi foarte utile pe viitor.

În domeniul carierei, află că poti urca în ierarhie sau dacă ai o afacere, o vei vedea înflorind. E un an bun să înveti lucruri noi, să faci cursuri prin care să capeti noi competente. Însă dacă te tentează să renunti la serviciu temporar pentru a face un Master, de exemplu, nu e momentul potrivit, decât dacă ai foarte multi bani pusi deoparte. Reangajarea, după această pauză, ar putea fi dificilă.

Promovarea despre care vorbeam mai devreme va aduce cresterea veniturilor, asa că-ti va merge bine din punct de vedere financiar. Există însă si riscul unei pierderi bănesti, o singură dată, în 2017.

Sănătatea nu va fi o problemă decât în cazul Dragonilor adolescenti. Restul pot sta linistiti.

Sarpe

(cei născuti în anii 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Te vei strecura exact ca un sarpe printre orice greutăți se vor ivi în 2017 în carieră și vei culege roade bogate: recunoașterea valorii, bonusuri, promovare, mărirea salariului. Ți se vor pune în cârcă noi responsabilități, e drept, dar vei face față cu brio. Singurul aspect la care trebuie să ai mare grijă este să nu te vinzi ieftin! Dacă ți se pare, la un moment dat, că meriți mai mult ori că ai făcut o treabă excelentă și nu ai fost recompensat(ă) pe măsură, cere-ți drepturile! Indiferent că e vorba de o poziție superioară sau de mai mulți bani, trebuie să-si pledezi cauza, n-o va face nimeni în locul tău.

Serpii mai… lenesi din fire, nu vor fi atât de norocosi însă, nici la job, nici din punct de vedere financiar – până la urmă, aceste domenii sunt interdependente.

Cu dragostea vei sta bine si ai sanse foarte mari să-ti găsesti perechea, dar numai dacă iesi din casă – continuând să stai izolat(ă), vei rămâne la fel de singur(ă) ca până acum! Acceptă invitațiile, mergi la petreceri, vei cunoaste multă lume interesantă. Bărbatii sarpe au mai multe sanse să întâlnească marea iubirea decât femeile sarpe.

Probleme în sfera sănătății s-ar putea ivi la vară, când va fi caniculă. Te-ar mai putea supăra gâtul (răceli repetate) și niște mici, dar sâcâitoare afecțiuni dermatologice.

Cal

(cei născuti în anii 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

După un 2016 nu prea bun, în 2017 vei avea multe ocazii să le arăti sefilor, colaboratorilor, partenerilor sau subalternilor tăi de ce esti capabil(ă) si ce calităti nemaipomenite ai. Toată lumea te va respecta si-ti va lăuda munca, iar tu vei culege laurii. Ai grijă însă să nu ți se urce la cap! Mai bine ține-te de muncă, fiindcă trebuie să depui eforturi destul de mari ca să treci de stacheta pe care singur(ă) ai ridicat-o foarte sus!

Cam în a doua jumătate a anului începi să culegi si roadele băneasti ale eforturilor depuse. Din două surse pot veni către tine sume importante, asa că dacă nu ai în vedere, în acest moment, decât un plan de bătaie, întinde-ti antenele pentru a vedea care este… cealaltă vacă de muls. E posibil ca norocul să vină si din străinătate!

Îti va merge asa de bine la job, că poate vei dori să te axezi pe asta si să dai pace domeniului sentimental. De fapt, chiar ar fi indicat s-o faci. Nici unui Cal nu i-ar fi usor să-si găsească jumătatea în 2017. Iar cei care sunt deja căsătoriti vor trebui să facă fată unor bârfe care le-ar putea detabiliza serios relatia.

Sănătatea nu-ti va da bătăi de cap. Problemele minore apărute peste an se vor vindeca rapid.

Capră

(cei născuti în anii 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Prima parte a anului se anuntă dificilă la locul de muncă, dar a doua parte va fi mai bună. Vei avea de sărit, exact ca o Capră, peste obstacole si vei aduna frustrări văzând că meritele tale nu sunt recunoscute, dar nu dispera si nu-ti pierde răbdarea, va veni si vremea ta! Este indicat să nu renunti nici o clipă la diplomatie, iar când vei avea de ales între a tine cu dintii de recunoasterea unei reusite si a împărti laurii cu echipa, ar fi bine să optezi pentru cea de-a doua varientă; îti va aduce un statut privilegiat si te va ajuta să-ti faci prieteni noi si loiali. Abtine-te să fii foarte vocal(ă) în disputele cu sefii si tine-te departe de intrigile colegilor.

Veniturile tale nu vor urca până la cer, desi ti-ai dori. Vei avea noroc la mai multi bani doar dacă lucrezi în domeniile bancar, investitii, vânzări de bijuterii, transport/curierat sau service auto.

Caprele îsi caută, de obicei, parteneri bogati, fiindcă stabilitatea financiară este foarte importantă pentru ele. Cele care si-au găsit deja jumătatea trebuie să fie foarte atente la relatia lor, să nu forteze lucrurile si să încerce să mai si dăruiască, nu doar să astepte să primească. Cele singure sunt sfătuite să nu pornească la “vânătoare”, fiindcă orice relatie începută în 2017 se poate termina prost, chiar dezastruos pentru ele.

si încă un sfat: încearcă să nu călătoresti mult. Esti predispus(ă) la accidentări în timpul deplasărilor, fie ele în tară sau peste hotare.

Maimută

(cei născuti în anii 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Maimuta nu va avea un an la fel de bun ca 2016, ci unul cu diverse probleme si obstacole, în care va trebui să muncească mult si să petreacă putin spre deloc.

Peste carieră pare a se aseza un nor negru: proiectele merg din rău în mai rău si există riscul ca majoritatea să esueze. Ca să nu-ti bagi echipa în belea, dacă ocupi o functie de conducere, ai grijă ca indicatiile pe care le dai subalternilor să fie corecte si documentează-te temeinic înainte de fiecare pas pe care-l faci. Este esential să-ti păstrezi speranta si să nu renunti, nici măcar atunci când situatiile par fără iesire. A doua jumătate a anului va fi ceva mai bună decât prima.

Dacă nu ai job, în 2017 ai toate sansele să-ti găsesti unul care nu numai că se va dovedi un pas înainte în carieră, dar va fi si foarte bine plătit. Este indicat să-ti trimiti CV-ul la cât mai multe firme din domeniul tău de interes, să te pregătesti temeinic pentru interviuri si să-ti negociezi cât poti de bine salariul.

S-ar putea să beneficiezi de mai multe surse de venit, fiindcă, pe lângă job, ti-ai putea deschide o mică afacere. Chiar si asa, nu este indicat să arunci cu bani în stânga si-n dreapta. Asteaptă sfârsitul anului pentru investitii de genul renovarea casei sau o nouă masină, mai ales dacă se impune si luarea unui credit.

În dragoste, urmează un an al aventurilor. Maimutele care sunt singure se vor putea bucura, asadar, de câteva scurte focuri de paie, însă dacă vor o relatie serioasă, mai au de asteptat. Cele căsătorite si-ar putea vedea mariajul în pericol, din cauza tentatiei de a călca strâmb. Trebuie să-si înfrâneze pornirile si, totodată, să vegheze ca si partenerul să rămână fidel. Dacă se vor ivi probleme, în ciuda măsurilor de precautie luate, trebuie să stii că prietenii îti vor fi aproape si te vor ajuta să depăsesti momentele grele.

Sănătatea ti-ar putea da alte bătăi de cap. Dacă esti în vârstă, ar fi bine să mergi regulat la control, mai ales în prima parte a anului si în special dacă te stii cu afectiuni cronice. Dacă esti tânăr(ă), ai grijă la alimentatie si nu lăsa să treacă o săptămână fără să faci sport. Februarie si august sunt lunile cu cele mai mari riscuri pentru sănătate.

Cocos

(cei născuti în anii 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

2017 e anul tău si-ti va merge excelent. Vei munci din greu în continuare, dar recompensa pentru tot efortul depus, în toate domeniile vietii, va fi peste asteptări.

Ai putea decide să faci schimbări în carieră (dar ai grijă să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard!) sau te vei vedea nevoit(ă) să te supui unei schimbări impuse de sefi. Nu e un lucru rău, încearcă să alungi gândurile negative, pentru că pe termen lung îti va fi bine si vei avea de tras foloase de pe urma acestei modificări de traseu profesional. Este esential să folosesti cu cap influenta de care te bucuri si oportunitătile ivite, de-a lungul întregului an.

Veniturile nici nu cresc, nici nu scad. Există însă o posibiitate să-ti îmbunătătesti nivelul de trai: pune pe listă toate cheltuielile, vezi care sunt inutile si redu-le sau elimină-le. Asa, vei avea fonduri pentru o vacantă în plus sau pentru alte mici plăceri.

Domeniul dragostei îti rezervă un pic de dramă în 2017, în sensul că s-ar putea să te desparti de iubit(ă). Tinerii sunt mai predispusi acestei tendinte. Dacă vrei să-ti păstrezi actualul partener, ar fi bine să tii cont si de dorintele sale, nu doar de ale tale, să-i acorzi atentie când are nevoie si să-ti faci timp pentru mici escapade împreună.

Stai bine cu sănătatea, dar ai grijă când călătoresti, fiindcă esti predispus(ă) la accidentări!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:

Continuarea navigarii pe acest website reprezinta acceptarea cookie-urilor. Afla mai multe

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close