Sport, Tenis

Cand revine Simona Halep pe teren

Anuntul momentului vine din partea specialistilor inainte de verdictul de la Londra. Simona ar putea reveni pe teren in turneele WTA mai repede decat credea.

Acuzata fiind de dopaj, numarul 54 WTA este suspendat provizoriu din activitate. Mai mult decat atat, ITIA i-a gasit si nereguli la pasaportul biologic.

Francezii sunt convinsi ca jucatoarea nu a avut nicio intentie de a se dopa. Ba mai mult, acestia anunta ca Halep ar putea reveni pe teren in mai putin de o luna.

”Având în vedere statutul ei de fostă mare campioană, cazul de dopaj al Simonei Halep este o veste proastă pentru tenis.

Dar având în vedere reputația pe care ea și anturajul ei o au în circuit, nu există nicio șansă să fi luat cea mai mică substanță dopantă. De la suspendare, Simona Halep nu s-a oprit niciodată din antrenamente.

Dar ce se întâmplă în ultimele zile este destul de semnificativ: videoclipurile apar mult mai rapid și românca se antrenează din greu. Cu atâtea indicii, credem că s-ar putea întoarce într-o lună”, au scris francezii.

Aceasta apare deja pe lista participantilor la US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Insa in dreptul numelui apare un asterisc , deoarece nu este sigur ca va juca.

Instagram