Timp liber

Filme de vazut pe Netflix

Platforma Netflix si-a schimbat recent tipurile de abonament, si pare sa isi diversifice destul de mult, investind in productii europene si non-americane. Mai jos puteti vedea recomandarile noastre din saptamana aceasta.

1.Hunger (2023)

O productie thailandeza, cu siguranta diferita, foarte bine realizat si jucat, si cu o tema cat maim ult explorata in ultimul timp: lumea restaurantelor fine-dining, diferentele sociale intre clientii care vin sa deguste bucatele alese.

Filmul se afla in categoria drama-thriller, va va tine in suspans, dar va va si distra cu dialogurile dintre personaje.

2.Phenomena (2023)

O comedie-thriller unde fenomenele paranormale sunt satirizate. Cele trei femei trecute de prima tinerete, simpatice, carora le place sa fumeze si sa se alcoolizeze, alaturi de un preot , se lupta sa descifreze realitatea, punand la punct niste nebuni si chiar si un spirit malefic. Evident ironia si autoironia sunt prezente, facand astfel acest film foarte distractiv.

3.The Substitute (2023)

Un film de drama, produs de America Latina si Europa, despre un professor de literarura din Buenos Aires ,a carui viata este pe cat de complicata, pe atat de obisnuita. Lucio, personajul principal, este angajat suplinitor la o scoala din suburbiile Buenos Airesului.

Avand noul job, incearca sa-si creasca copilul, sa is idea silinta la scoala si sa aiba grija de tatal sau bolnav. Pe langa toate acestea, se lupta cu problema drogurilor din liceul in care functioneaa.

4.Ghid turistic pentru dragoste/A tourist’s guide to love (2023)

Directoarea executive a unei agentii de turism, sosita recent in Vietnam, se intalneste cu un ghid local, ce o ajuta sa descopere frumusetile loclui. Ocomedie romantica, plina de suspans la care nu va veti plictisi.

5.Awkward weekend (2023)/Un weekend bizar

O productie olandeza in care un grup de prieteni foarte cunoscuti, ar fi trebuit sa-i aduca un omagiu prietenului decedat, insa ia o intorsatura bizara cand unul dintre invitati incepe sa propuna prea multe activitati neinspirate pentru eveniment. O comedie noua pe Netflix, la care nu va veti plictisi.

Instagram