Cultura

A fost lansat trailerul serialului de spionaj Special Ops:Lioness

Un nou trailer a fost lansat, cel al mult asteptatului film de spionaj Special Ops:Lioness.

Realizat de Taylor Sheridan, thrillerul de spionaj are o distributie plina de actori cunoscuti, printre care se numara Morgan Freeman, Zoe Saldana, Laysla De Oliveira, Michael Kelly, Nicole Kidman. Serialul este produs de MTV Entertainment Studios si 101 Studios si este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

“Special Ops: Lioness”, inspirat de un program real al armatei americane, urmăreşte povestea lui Joe (Saldaña) în timp ce încearcă să găsească un echilibru între viaţa personală şi cea profesională ca vârf de lance al CIA în războiul împotriva terorismului. Programul Lioness, supravegheat de Kaitlyn Meade (Kidman) şi Donald Westfield (Kelly), înrolează un puşcaş marin agresiv pe nume Cruz (De Oliveira) pentru a opera sub acoperire alături de Joe printre actorii puternici ai terorismului de stat, în eforturile CIA de a împiedica următorul 11 Septembrie.

Acesta va fi disponibil pe aplicatiile SkyShowtime pe Apple IOS, AndroidTV, Google Chromecast, LG TV, Samsung. Pretul lunar la abonamentul SkyShowtime este de 3.99 euro lunar.

Instagram