Alte sporturi, Sport

Favoritii pentru noul titlu in Formula 1

Formula 1 este competitia de motorsport cea mai iubita din lume, unde pilotii concureaza pentru titlul Mondial.

Pilotii ce vor face senzatie in anul 2023

Max Verstappen

Pilotul olandez se Numara printer principalii favoriti in acest sezon, Acesta a avut in 2021 un sezon in care a obtinut nici maim ult nici mai putin decat 10 victorii.

Verstappen este un pilot agresiv, tactic, talentat, si nu se da in laturi de la riscuri.

Echipa sa , Red Bull Racing, ii ofera un avantaj suplimentar la titlu, aratand o forma excelenta in ultimii doi ani.

Lewis Hamilton

Castigator a sapte titluri mondiale, englezul este unul din cei mai buni piloti din Formula 1.

Sezonul 2022 a debutat pentru Mercedes, echipa sa, nu tocmai cum se astepta, insa acesta ramane in continuare favoriti. Pilot experimentat, talentat , acesta isi concentreaza atentia pe obiectivele ce le are de indeplinit.

Mercedes a demonstrate faptul ca se poate adapta si este capabila sa obtina bune performante, oferindu-i acestuia un avantaj la titlu.

Chares Leclerc

Pilotul din Monaco si echipa sa, Ferrari, au aratat capabilitatea de a obtine victorii in 2019 si 2021. Acestia au facut progrese in ultimii ani, dovedind ca sunt o echipa puternica in aspiratia la titlu. Pilot talentat si agresiv, da dovada a fi un adversary pe cinste pentru Hamilton si Verstappen.

Sergio Perez

Nici Mexicul nu este mai prejos de aspiratia la titlul Formula 1. Perez a avut un sezon 2021 foarte bun, obtinand doua victorii. Ba mai mult, echipa Red Bull Racing, este un adversar direct cu Mercedes si Ferrari, urcand pe podium ca fiind preferata.

George Russell

Pilot britanic tanar, a intrat in Formula 1 numai de aproape 4 ani, in 2019, aratand un potential enorm inca de la inceputul carierei sale. In ciuda faptului ca nu a castigat pana acum nicio cursa, este vazut de multi drept rival , fiind chiar considerat viitor campion al sportului.

Inca din tinerete, a castigat multe competitii motorsport, dand dovada de un talent natural pentru competitiile de acest gen. In Formula 1, acesta a demonstrate o capacitate impresionanta de a lua decizii bune la viteze ametitoare.

.

Instagram