Home >> SANATATE >> ATENTIE LA MANCARURILE DIN CARNE TOCATA DE CRACIUN

ATENTIE LA MANCARURILE DIN CARNE TOCATA DE CRACIUN

Sarmalele si carnatii sunt nelipsite de pe masa de Craciun in Romania.

Putini stiu insa cat de nociva este carnea tocata pentru organismul uman. Poate parea greu de crezut insa, potrivit specialistilor, consumul de carne tocata timp de 10 zile, chiar si in cantitati mici, scade imunitatea corpului cu 21% la femei si 11% la barbati.

Creste astfel considerabil riscul aparitiei bolilor infectioase. Mai mult decat atat, carnea tocata poate produce indigestie.

Cele mai afectate sunt persoanele cu afectiuni biliare, pancreatice sau gastrice.

Este recomandat ca amatorii de carne tocata sa nu manance mai mult de 120 de grame pe zi; in plus, aceasta nu trebuie sa fie prajita in ulei sau amestecata cu ceapa.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:

Continuarea navigarii pe acest website reprezinta acceptarea cookie-urilor. Afla mai multe

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close